The event

KCBS BBQ Competition

Een bbq wedstrijd zoals ze dat in Amerika doen! Diverse teams bereiden 4 categorieën vlees; pork, ribs, kip en brisket. Deze stukken vlees zullen ze zelf aan moeten schaffen maar worden wel gekeurd door de organisatie. Ze bereiden deze en moeten ze vervolgens op een vaste tijd inleveren in een box met alleen sla, peterselie of niks als ondergrond. De boxes worden beoordeeld op appearance, taste en tenderness. voor de teams 7:07 breakfast met O'Donnel Moonshine Inlever tijden:
 • Chicken - 12:00
 • Ribs - 12:30
 • Pork - 13:00
 • Brisket - 13:30
 • Dessert - 14:00
 • Awards-18:00

SCA Steak

Wie grillt  de beste steak van de wereld? Win een goldenticket voor de SCAWereldkampioenschappen in Texas. Tijden: zaterdag 4juni
 • 11:00 steak selectie & cooksmeeting
 • 12:00 Jury meeting
 • 13:00 Saté
 • 14:00 Hamburger
 • 15:00 Steak 1
 • 16:00 Wings
 • 17:00 Steak 2
 • 19:00 awards
 

Demo’s BBQmarkt & BBQteams

Zaterdag 4juni  en Zondag 5juni  vrije toegang voor publiek vanaf 11 uur voor wedstrijdveld, we hebben  voor de bezoekers een BBQ markt, doorlopende BBQ demonstraties o.a Harlem BBQ, Homefire Braai's & Ons Gaan Braai, Meer BBQ met de Primo. iQgrills maar ook Croix Valley           Het spel voor bij de BBQ heet Cornhole, in samen werking met Cornhole Nederland demo & wedstrijd Cornhole is een uitdagen en tactischspel waarbij je een zakje gevuld met mais in gat probeert te krijgen

Foodcourt & Hoppig Bierfestival

Haarlemmermeers BBQ party: Proef de gerechten van Nederlands meest gerenommeerde pitmasters   Ieder met zijn eigen signatuur BBQ gerecht. En kies je favoriete biertje erbij. 10 bierbrouwers zijn aanwezig op het Hoppig bierfestival: openingstijden 13:00 -23:00 op zaterdag 4 juni en 13:00- 21:00 op zondag 5juni

Live Music

Bij Hoppig Bierfestival en foodcourt zal er  live bands en/of een DJ optreden gedurende het weekend.
Klik hier om het volledige programma te bekijken

Interested in competing?

Register here

Sponsored by

About the event

DE plek waar bbq fans samenkomen en strijden om de bragging right, prijzengeld of om gewoon heerlijk te bbq'en. In het weekend van Pinksteren 30+31 mei 2020 vind in het Haarlemmermeerse Bos, de 9e editie plaats. Het belooft weer een groots weekend te worden waar jong en oud zich kan vermaken. De bbq teams lijst word steed langer en er komen teams vanuit heel de wereld!
Grilling:
Smoking:
Eating:
Having fun:
Drinking:

Facebook reviews

Geweldig evenement. Zie (en proef ) hoe de wedstrijdteams aan het werk zijn. Heerlijke sfeer, leuke workshops en ook nog mooie spullen te koop voor je bbq uitrusting. Die offset smoker moet en toch maar een keer komen.

Hendrik Jan Cassee

Super leuk om te kijken hier . Is van alles wat op BBQ gebied . En het is ook erg gezellig .

Raymond Duineveld

Super gaaf evenement voor jong en oud waar ontzettend veel bbq’s te vinden zijn in alle vormen en maten zoals een echte minion bbq wat de jongens erg gaaf vonden.
Dit is het grootste BBQ evenement van Europa wat zeer goed georganiseerd was.
Ik zeg volgend jaar weer.

Taco En Nancy van Tol

Superleuk event. Wist van het bestaan in Nederland niet eens af. Heel veel gezien, geleerd en geproefd. We komen zeker volgend jaar weer!!!

John Keyzers

Some facts about us

0
International teams
0
edition no
0
max teams
0
Percentage Magical bbq vibe

A message from the bbq fairy

I don't want to be treated like I came from another planet or something or was somehow born with some weird birthright or super power. I don't view myself that way. I am a normal guy, picking up the crap from the dog and scraping the BBQ and having a beer and fixing the shed out back.
Harry Havinga